Kemal YAĞIZ - Okul Müdürü

Kemal YAĞIZ, 1980 Erzurum İli Şenkaya İlçesi doğumludur. İlkokulu Şenkaya ilçesi Yoğurtçular köyünde tamamladı. Ortaokul ve Lise öğrenimini İzmir İli Konak İlçesinde gördü. 2001 Yılında Manisa Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl ilk görev yeri olan Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Aydınlı Köyüne tayin oldu. Bu sırada Vatani Görevini Samsun İl Jandarma Komutanlığı emrinde er olarak tamamladı. Kısa bir süre Şanlıurfa İli Siverek  İlçesinde görev yaptı. 2004 Yılında İstanbul İli Esenler İlçesinde Kazım Karabekir İlköğretim Okulu´na tayin oldu. 2005 Yılında yapılan Eğitim Kurumlarına Yönetici Secme Sınavında başarılı oldu ve Esenler Birlik İlköğretim Okulu´na Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. Kocaeli Üniversitesi´  Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Ekonomisi ve Planlaması alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2009 Yılında yapılan Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavında Başarılı olmuştur.  Sınavın neticesi olarak 08/02/2010 tarihinde Güngören İlçesi Kemal Kaya İlköğretim Okulu´na Müdür olarak görevlendirilmiştir. Amirleri tarafından Teşekkür Belgesi, Takdir Belgesi, Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi, Ödül ve Aylıkla Ödül Belgeleri verilerek ödüllendirilmiştir. 03/07/2019 Tarihinde İlgili yönetmelik gereği yer değişikliği yapmış olup,  Küçükçekmece İlçesi Şehit Er Müslüm Zengin İlkokulunda görevine başlamıştır. Halen bu görevinde devam eden Okul Müdürümüz Kemal YAĞIZ, Şule KOSOVALI YAĞIZ Hanımefendi ile evli olup, Yaman YAĞIZ´  adında bir erkek evlat babasıdır.