Şehit Er MüslümZengin İlkokulu

Adres
Şehit Er Müslüm Zengin İlkokulu Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. Orhangazi Sk.No 2 Halkalı/Küçükçekmece/İSTANBUL
Vizyon
Takım çalışması anlayışıyla hizmet verdiklerimizi mutlu etmek. Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş, kaliteli, her alanada başarılı bireyler yetiştirecek seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayıcı, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme ihtiyacı olan, katılımcı, yaratıcı,iyi ahlaklı,yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektedir.
Ulaşım
Okulumuza Şirinevler - İkitelli,Bakırköy - Halkalı,Sefaköy - İkitelli,Sefaköy - Altınşehir dolmuşları ve İETT Otobüsleriyle ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri
Halkalı Merkez Mh. Fatih Cd. Orhangazi Sk. Halkalı - Küçükçekmece İSTANBUL Tel : 212 697 54 20 Fax : 212 698 26 96
İlçe Merkeze uzaklık 5 km İl Merkeze uzaklık 23 km