Nis

Okulumuz 4/C Sınıfı  öğrencilerinden Ali Ekber AKAY ve Deniz Hülya YOLCU, okulumuzda yürütülen Hârezmî Projesi için Okul müdürümüz Sayın Kemal YAĞIZ ile röportaj gerçekleştirdi. Sayın müdürümüze zaman ayırdığı ve sorularımıza cevap verdiği için teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 1.sınıf zümremizin katkılarıyla okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Bayram tatili ile birleşen ara tatilde ,okulumuz öğretmenleri Balkan turuna çıktılar.Birlikte hem çok keyifli vakit geçirdiler hem de tarihi ve doğal güzellikleri keşfettiler .

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü sebebiyie okulumuzda her yıl geleneksel olarak düzenlenen mavi balonlu yürüyüşümüzü bu sene de gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz otizmin rengi olan mavi giyerek ellerinde mavi balonlarla otizmli arkadaşları için farkındalık yarattılar .

Mrt

Okulumuz 4/E sınıfı öğrencileri Rehber ögretmenimiz Taner Şayir 'in katkılarıyla bir tiyatro gösterisi hazırladı.Gösteriyi 1. sınıf öğrencileri zevkle izlediler .

Mrt

Okulumuzda yürütülen Harezmi Projesi kapsamında projedeki öğrencilerimizle Sıfır Atık Merkezine bir gezi düzenlendi.Öğrencilerimiz burada çeşitli atölye çalışmaları yaparak geri dönüşüm konusunda hem daha da bilinçlendi hem de çok eğlendiler.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü sebebiyie tüm öğrencilerimiz ellerine renkli çoraplar geçirerek farkındalık yarattı.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103.yıldönümünü coşkuyla kutladık.

Mrt

Küçükçekmece Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü görevli personellerinin katılımıyla okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı.

Mrt

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında Psiklog Hanımi ATLI ve Psikolog Afide Selin SEVGİ tarafından velilerimize Teknolojiyi Bilinçli Kullanma eğitimi verildi.

Mrt

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Görevli Personeli tarafından okulumuzda ki öğrencilere sıfır atık semineri verildi.

Mrt

Veli Akademileri seminerimize tüm velilerimizi bekliyoruz.

Şbt

3/A sınıfımız Atasözleri ve deyimleri canlandırdı.

Şbt

Ben okuyorum İstanbul okuyor projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz okuma saatlerimizde her hafta çeşitli kitaplar okuyoruz.