Şbt

3/A sınıfımız Atasözleri ve deyimleri canlandırdı.

Şbt

Ben okuyorum İstanbul okuyor projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz okuma saatlerimizde her hafta çeşitli kitaplar okuyoruz.

Şbt

3. Sınıf Atasözleri ve deyimler sergimizin açılışını gerçekleştirdik.

Şbt

28 Şubat Sivil  Savunma Günü dolayısıyla ilk ikaz alarm tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda yürütülen harezmi projesi kapsaminda 5. Hafta etkinliğimizde takım oyunları ile geri dönüşüm malzemelerini uygun geri dönüşüm kutularına attık.

Ara

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında bu ay Uzman Klinik Psikolog Kübra KESEN ZEREN tarafından "Çocuklarda Sınır Koyma Becerileri" eğitimi verildi.

Kas

Okulumuzda uygulanan veli akademileri kapsamında ikinci eğitimimiz Eğitimci Yazar Murat Aydeniz tarafından Aile İçi İletişim konusunda verildi.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete uğurlanmasının 85. Yılında, okulumuzda düzenlediğimiz Anma Programımızı gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Ögrencilerimiz düzenledikleri gösterileri sergilediler.100. Yıl pastamız kesildi.Bu coşkuya ortak olan tüm öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Veli Akademileri Eğitimleri başladı.

İlk eğitim okulumuz Rehber Öğretmeni Taner ŞAYİR tarafından “Çocuklarda Duygusal Farkındalık ve Duygu Düzenleme Becerileri” konusunda yapıldı.

Ekm

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz..

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Yeni Yönetim Kurulu, toplantıya katılan üyelerin oyları ile seçildi.

Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine:

1-Zeynep BOZAN

2-Yeliz SALMANLI

3-Sevilay ŞAHİN

4-Züleyha PALA

5-Sitem ALTINTOP

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine:

1-Gözde SAĞLAM

2-Sema AYDIN

3-Sema DEMİRTAŞ

4-Dilek DAĞ

5-Gülşah RAMAZAN

Denetim Kurulu Asil Üyeliğine: Hülya ANDIRINLI

Denetim Kurulu Yedek Üyeliğine: Leyle DOĞRU seçildi.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunda görev yapan eski üyelere okulumuza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

En iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında velilerimize yetkili kişilerce eğitim verildi.Katılım gösteren velilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Filistin halkına yönelik gerçekleştirilen işgal girişimi ve özellikle hayatını kaybeden çocuklar için cuma günü İstiklal Marşı töreninde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği genel kurulu seçimleri;26 Ekim günü saat 10.00 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.